Zorgeloos verbouwen

De mooiste locaties zijn meestal al lang bebouwd, u blijft graag waar u woont maar uw wooncomfort beantwoordt niet meer aan uw wensen en noden, u kocht uw droomhuis maar de keuken is toch te klein of u mist die extra slaapkamer....

Daarom specialiseerde bouwbedrijf van Calster zich de laatste 10 jaar in verbouwen en renoveren in de provincie Antwerpen.

Wij bespreken uw wensen ter plaatse, geven vrijblijvend technisch en creatief advies en tekenen uw dromen uit in bouwklare plannen. Na uw goedkeuring zorgen wij voor vergunningen en voeren de werken uit voor een vaste prijs. Geen verrassingen, geen toeval, geen onvoorziene posten maar een duidelijke en vaste prijsofferte. Wij verzorgen de volledige verbouwing tot en met woonklare oplevering.

Zo zorgeloos kan verbouwen zijn...

 

Ons advies: beter vroeg dan laat

U heeft een prachtige woning gezien maar u vraagt zich af hoeveel de kosten voor een renovatie bedragen, dan kan u beroep doen op ons vrijblijvend advies.

Wij bezoeken de woning die u wenst te kopen en onderwerpen ze, vanuit onze rijke ervaring, aan een grondig onderzoek. Volgens uw wensen en noden maken wij een voorontwerp van de verbouwing met prijsraming van de totaalkost.

Op die manier koopt u een oude woning niet alleen met uw hart, maar ook met uw verstand.